iPhone onderdelen

0

IPhone onderdelen

Het kan af en toe weleens voorkomen dat er iets aan een iPhone kapot gaat, dit is erg vervelend. Gelukkig zijn er allerlei iPhone onderdelen verkrijgbaar zowel online als in de fysieke winkels. Een onderdeel wat veel gekocht wordt is het iPhone scherm, dit komt omdat het een glazen scherm is. Mocht je de telefoon laten vallen en je hebt geen beschermhoesje op je scherm, dan is de kans groot dat er barst komt in het scherm van iPhone komt. Als het scherm kapot is kun je ervoor kiezen om een nieuw scherm te kopen en dit zelf te monteren, hierbij heb je wel speciaal gereedschap nodig. Online zijn veel filmpjes te vinden waarbij ze laten zien hoe je een scherm vervangt. Mocht je het toch liever aan de specialisten overlaten kan je de telefoon ook opsturen of langs een reparatie winkel gaan. Er zijn natuurlijk ook veel andere onderdelen voor je iPhone verkrijgbaar.

IPhone accessoires

Vele mensen die een iPhone in het bezit hebben kopen daarbij verschillende accessoires. Voor Apple heb je speciale accessoires nodig omdat Apple bijvoorbeeld met andere aansluitingen werkt. De meest populaire iPhone 7 Plus accessoires zijn de telefoon hoesjes voor de iPhone, dit komt omdat het bescherming biedt en het kan er ook nog eens mooi uit zien. Omdat elke IPhone een andere vorm heeft zijn er veel verschillende soorten hoesjes verkrijgbaar. De hoesjes zijn meestal bedrukt met een afbeelding of een tekst. Een ander populair accessoire wat je de laatste tijd veel ziet is een tempered glas. Dit is een glasplaatje die je op je beeldscherm kan plakken, waardoor dit extra bescherming geeft voor je scherm. Ook is het handig om krassen op je scherm tegen te gaan. Je hebt ook een plastic variant hiervan die is alleen geschikt is voor het tegengaan van krassen (screenprotector).

De nieuwste IPhone

De iPhone 7 en 7 Plus is de meest nieuwe Apple telefoon die er op het moment verkrijgbaar is. De telefoon is deze maand uitgekomen, op moment zijn telefoonproviders en telefoonwinkels bezig met het uitleveren van de iPhone 7. De nieuwe iPhone is qua design niet heel veel veranderd, een groot verschil is dat de home button vervangen is door een Touch knop. Ook heeft de iPhone een nieuwe camera die stukken beter is dan de IPhone 6 camera. Een andere innovatie van Apple zijn de draadloze oordopjes, deze worden tevens niet standaard geleverd bij aankoop van een iphone7. Apple kon bijna niet achterblijven met een nieuw toestel want Samsung heeft een tijdje geleden de Galaxy S7 uitgebracht.

Share.

About Author

Leave A Reply