iPhone 6S kopen: gratis toestel of los toestel?

0

iPhone 6S kopen: gratis toestel of los toestel?

Het gros van de mensen vindt het moeilijk en soms zelfs irritant om een nieuwe iPhone te kopen. Er is een grote en lange lijst met abonnementen om uit te kiezen. Dat is nog niet het enige wat het zo lastig maakt. Vaak is het tevens onduidelijk welk bedrag er nu echt neergelegd wordt voor de iPhone 6S van Apple. Dit komt doordat er vaak een vaste prijs per maand betaald wordt voor het abonnement en het toestel. Het is dan niet duidelijk hoeveel er apart voor het toestel betaald wordt. Al met al is het vaak een tijdrovende onderneming om een mobiel te kopen. Wat komt er bij kijken?

Gratis iPhone 6S echt gratis?

Kort gezegd, absoluut niet. Een gratis iPhone bij een abonnement is niet echt voor niets. Waarom zou de provider je een gratis iPhone geven? Men wil immers winst maken net zoals elke ander commercieel bedrijf. De iPhone wordt met behulp van het abonnement afbetaald. Een deel van het maandtarief bestaat uit het afbetalen van de iPhone en het andere deel is voor het gebruik van het mobiele netwerk. Hierdoor is het vergelijken in de meeste gevallen bijna niet te doen.

Hoe zit het met een iPhone als los toestel?

Een los toestel is heel wat anders. Bij een los toestel kopen is het vergelijken van de prijzen eenvoudig. Je weet dan exact wat je voor de iPhone kwijt bent. Er komt immers geen abonnement bij kijken waardoor het onduidelijk wordt. De prijzen van een losse telefoon verschillen bij de providers waardoor vergelijken niet vergeten mag worden. Je hebt met een los toestel de optie tussen prepaid bellen en het bellen met een abonnement. Een los toestel kopen en een sim only is meestal het goedkoopst maar bellen met een prepaid heeft ook bepaalde voordelen. Wat je kiest bij een los toestel hangt volledig van je situatie af en verschilt voor iedereen.

Share.

About Author

Leave A Reply